Kemin ortodoksinen kirkko on pyhitetty Herran Edelläkävijän Johannes Kastajan syntymän (24.6.) muistolle.

Meri-Lapin kirkkolauluyhtye hakee laulajia

Seurakunnan kanttorit hakevat Meri-Lapin kirkkolauluyhtyeeseen laulajia. Ortodoksinen kirkkomusiikki on säestyksetöntä laulua. Laulajalta edellytetään sitoutumista ja laulamista liturgioissa noin kaksi kertaa kuukaudessa. Harjoituksia pidetään joka toinen viikko.

Ortodoksinen jumalanpalvelus vaatii laulajalta puhtaan sävelkorvan ja koelaulussa se tarkastetaan helpolla menetelmällä. Kuorossa oleminen ei edellytä ortodoksiseen kirkkoon kuulumista.

Yhteydenotot

0445115748 helena.matsi@ort.fi

Merilapin kirkkokerho kokoontuu Kemin kirkolla niinä keskiviikkoina klo 16.00-18.00, jolloin illalla toimitetaan jumalanpalvelus. Opetellaan kirkkolauluja, kirkkokäyttäytymistä, askarrellaan ja leikitään. Lopuksi pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

Merilapin kirkkokerho kokoontuu Kemin kirkolla klo 16.00-18.00 keskiviikkoisin seuraavina päivinä 11.1., 25.1., 8.2., 22.2., 8.3., 22.3., 5.4., 3.5., 31.5.

Kerhossa opetellaan kirkkolauluja, kirkkokäyttäytymistä, askarrellaan ja leikitään. Lopuksi pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot: kanttori Helena Matsi

helena.matsi@ort.fi, 044 5115 748

Oletko kiinnostunut kirkkoon liittymisestä tai haluatko tietää enemmän ortodoksisesta perinteestä ja uskosta?

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule jumalanpalveluksiin ja juttelemaan!

isä Tuukka Rantanen

tuukka.rantanen@ort.fi / p.044 5115 744

Kemin kirkkoon saatiin lahjoituksena uusi kasteastia tammikuussa 2016 ja se otettiin heti käyttöön. Lämmin kiitos lahjoittajalle! Kuva: Helena Matsi.Kemin kirkkoon saatiin lahjoituksena uusi kasteastia tammikuussa 2016 ja se otettiin heti käyttöön. Lämmin kiitos lahjoittajalle! Kuva: Helena Matsi.

PYHÄN JOHANNES KASTAJAN SYNTYMÄN KIRKKO

Lehtokatu 31, Kemi

Isännöitsijä: Martti Takalo p. 040 548 6052

ELOKUU

ke 9.8. klo 18 ehtoopalvelus

ti 15.8. klo 10 liturgia, Jumalansynnyttäjän kuolonuneen nukkuminen

ke 23.8. klo 16 kiitosakatistos Kerttu ja Mikko Junnosen mökillä, os. Puntarniementie 12 A, Maksniemi. Lämpimästi tervetuloa!

SYYSKUU

ke 6.9. klo 18 kiitosakatistos

su 10.9. klo 10 liturgia

ke 20.9. klo 18 ehtoopalvelus

Kirkkokansaa Kemissä liturgian jälkeen. Kuva: Markku Volotinen.Kirkkokansaa Kemissä liturgian jälkeen. Kuva: Markku Volotinen.