Kemin ortodoksinen kirkko on pyhitetty Herran Edelläkävijän Johannes Kastajan syntymän (24.6.) muistolle.

Meri-Lapin kirkkolauluyhtye hakee laulajia

Seurakunnan kanttorit hakevat Meri-Lapin kirkkolauluyhtyeeseen laulajia. Ortodoksinen kirkkomusiikki on säestyksetöntä laulua. Laulajalta edellytetään sitoutumista ja laulamista liturgioissa noin kaksi kertaa kuukaudessa. Harjoituksia pidetään joka toinen viikko.

Ortodoksinen jumalanpalvelus vaatii laulajalta puhtaan sävelkorvan ja koelaulussa se tarkastetaan helpolla menetelmällä. Kuorossa oleminen ei edellytä ortodoksiseen kirkkoon kuulumista.

Yhteydenotot

0445115748 helena.matsi@ort.fi

Merilapin kirkkokerho kokoontuu Kemin kirkolla niinä keskiviikkoina klo 16.00-18.00, jolloin illalla toimitetaan jumalanpalvelus. Opetellaan kirkkolauluja, kirkkokäyttäytymistä, askarrellaan ja leikitään. Lopuksi pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

Merilapin kirkkokerho kokoontuu Kemin kirkolla klo 16.00-18.00 keskiviikkoisin niinä päivinä kun kirkossa on ehtoopalvelus.

Kerhossa opetellaan kirkkolauluja, kirkkokäyttäytymistä, askarrellaan ja leikitään. Lopuksi pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot: kanttori Helena Matsi

helena.matsi@ort.fi, 044 5115 748

Oletko kiinnostunut kirkkoon liittymisestä tai haluatko tietää enemmän ortodoksisesta perinteestä ja uskosta?

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule jumalanpalveluksiin ja juttelemaan!

tuukka.rantanen@ort.fi / p.044 5115 744

Kemin kirkkoon saatiin lahjoituksena uusi kasteastia tammikuussa 2016 ja se otettiin heti käyttöön. Lämmin kiitos lahjoittajalle! Kuva: Helena Matsi.Kemin kirkkoon saatiin lahjoituksena uusi kasteastia tammikuussa 2016 ja se otettiin heti käyttöön. Lämmin kiitos lahjoittajalle! Kuva: Helena Matsi.

PYHÄN JOHANNES KASTAJAN SYNTYMÄN KIRKKO

Lehtokatu 31, Kemi

Isännöitsijä: Martti Takalo p. 040 548 6052

TOUKOKUU

ke 2.5. klo 18 akatistos Ylösnousseelle Kristukselle

su 13.5. klo 10 liturgia, äitienpäivä

ke 16.5. klo 18 ehtoopalvelus

ke 23.5. klo 18 akatistos Pyhälle Hengelle

KESÄKUU

la 16.6. klo 10-16 kesätalkoot Kemin kirkolla, ruokatarjoilu, kahvit - tervetuloa!

la 23.6. klo 18 vigilia

su 24.6. klo 9.30 vedenpyhitys ja liturgia, Johannes Kastajan syntymä, temppelijuhla

pe 29.6. vainajien muistopalveluksia Peurasaaren hautausmaalla, kokoontuminen kappelin viereisellä portilla n. klo 13.30

ELOKUU

la 4.8. klo 10 liturgia

la 11.8. klo 9 alkaen lattianpuhdistus talkoot, puhdistamme koneellisesti kirkkosalin lattian. Tervetuloa mukaan!

SYYSKUU

la 1.9. klo 18 ehtoopalvelus

su 2.9. klo 9 liturgia

Kirkkokansaa Kemissä liturgian jälkeen. Kuva: Markku Volotinen.Kirkkokansaa Kemissä liturgian jälkeen. Kuva: Markku Volotinen.