Pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin kirkko Torniossa (Lukiokatu 1).Pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin kirkko Torniossa (Lukiokatu 1).

Metropoliitta Elia toimittamassa vedenpyhitystä Tornion kirkossa vuonna 2015.Metropoliitta Elia toimittamassa vedenpyhitystä Tornion kirkossa vuonna 2015.

Meri-Lapin kirkkolauluyhtye hakee laulajia

Seurakunnan kanttorit hakevat Meri-Lapin kirkkolauluyhtyeeseen laulajia. Ortodoksinen kirkkomusiikki on säestyksetöntä laulua. Laulajalta vaaditaan sitoutumista ja laulamista liturgioissa noin kaksi kertaa kuukaudessa. Harjoituksia on tarkoitus pitää joka toinen viikko.

Ortodoksinen jumalanpalvelus vaatii laulajalta puhtaan sävelkorvan ja koelaulussa se tarkastetaan helpolla menetelmällä. Kuorossa oleminen ei edellytä ortodoksiseen kirkkoon kuulumista.

Yhteydenotot:

0445115748 helena.matsi@ort.fi

0445115743 juhani.matsi@ort.fi

Tornion kirkon praasiekkaa vietetään pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin muistopäivänä 29.6.Tornion kirkon praasiekkaa vietetään pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin muistopäivänä 29.6.

PYHIEN APOSTOLIEN PIETARIN JA PAAVALIN KIRKKO

Lukiokatu 1, Tornio

Isännöitsijä Antero Hyytiäinen p. 045 325 2995

TOUKOKUU