KIRJALLISUUSPIIRI

Oulun ortodoksisen seurakunnan kirjallisuuspiiri kokoontuu keskiviikkoisin klo 18.00 ehtoopalveluksen jälkeen Oulun seurakuntasalilla (Torikatu 74) seuraavasti:

- ke 18.1.2017 Jukka Viikilä: "Akvarelleja Engelin kaupungilla" (Finlandia -palkinto 2016)

- ke 15.3. Serafim Seppälä: "Taivaalliset voimat – Enkelit varhaiskristillisyydessä ja juutalaisuudessa"

- ke 10.5. Anton Tšehov: "Valitut novellit" (kokoontumista varten olisi hyvä lukea nämä tai ainakin osa näistä novelleista, joita löytyy eri kokoelmista vaihtelevasti:
"Piispa", "Tarpeettomia ihmisiä", "Viholliset", "Sali no. 6", "Morsian".)

Syksyn 2017 ensimmäinen kirjallisuuspiiri kokoontuu
ke 6.9 klo 18.00 ehtoopalveluksen jälkeen, jolloin aiheena on Mika Waltarin «Valtakunnan salaisuus». Samalla valitaan syyskauden 2017 kirjat.

Kaikki kirjallisuudesta kiinnostuneet ja mainitun teoksen kokoontumisen edellä lukeneet ovat tervetulleita keskustelemaan illan kirjasta.

Piirin vetäjänä on isä Tuukka Rantanen.

tuukka.rantanen@ort.fi

KATEKUMEENIKURSSI

Katekumeenikurssi on tarkoitettu kirkkoon liittymistä harkitseville ja ortodoksisesta kirkosta kiinnostuneille.

Katso kurssin lisätiedot tästä:
 www.oulunortodoksinenseurakunta.fi/
kirkolliset-toimitukset/kirkkoon-liittyminen/

MAISTAKAA JA KATSOKAA, KUINKA HERRA ON HYVÄ

Kirkon uskoa ja elämää syventävä ja kertaava esitelmä- ja keskusteluseminaari
Tarkoitettu kaikille, jotka haluavat harjoittaa
aivojumppaa pyhien asioiden äärellä.

Vastuuhenkilö Johannes Mäntymäki, puh. 040 410 2882

OULUN SEUDUN RAAMATTUPIIRI

Raamattupiiri on tarkoitettu kaiken ikäisille Pyhästä Raamatusta kiinnostuneille. Piiriä vetää ortodoksisen teologian opiskelija Johannes Mäntymäki.

Päivitetyt ja ajantasaiset tiedot kokoontumisista löytyvät Raamattupiirin omilta nettisivuilta, joille pääset tästä:

Lämpimästi tervetuloa mukaan!