KIRJALLISUUSPIIRI

Oulun ortodoksisen seurakunnan kirjallisuuspiiri kokoontuu klo 18.00 ehtoopalveluksen jälkeen seurakuntasalilla (Torikatu 74, Oulu) seuraavasti:

ke 12.9.
"Karamazovin veljekset", kirj. Fjodor Dostojevski

ke 17.10. "Aamen", kirj. Jari Tervo

ke 14.11. "Mystinen maestro – Seppo A. Teinosen pitkä pyhiinvaellus", kirj. Raine Haikarainen

Kevät 2019

ke 16.1. Vuoden 2018 Finlandia-voittaja

ke 27.2. "Paasto", kirj. Marko Annala

Kaikki kirjallisuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita keskustelemaan illan kirjasta.

Piirin vetäjänä on isä Tuukka Rantanen.

tuukka.rantanen@ort.fi

KATEKUMEENIKURSSI

Katekumeenikurssi on tarkoitettu kirkkoon liittymistä harkitseville ja ortodoksisesta kirkosta kiinnostuneille.

Katso kurssin lisätiedot tästä:
 www.oulunortodoksinenseurakunta.fi/
kirkolliset-toimitukset/kirkkoon-liittyminen/

TIE TRADITIOON -kurssi

Kaikille avoin ortodoksista uskoa, teologiaa ja traditiota käsittelevä kurssi, jonka kautta voi syventää elämäänsä kirkon yhteydessä.

Vetäjinä isä Tuukka Rantanen ja lukija Johannes Mäntymäki, puh. 040 410 2882

Syksyn 2018 illat:

To 27.9. klo 18:00–20:00, "kirkkokäyttäytyminen"
To 11.10. klo 18:00–20:00, Synaksarion ja pyhät
To 8.11. klo 18:00–20:00, Reliikit
To 22.11. klo 18:00–20:00, Uskontunnustus - p.Kyrillos Jerusalemilaisen aiheeseen liittyvän selitysteoksen esittely

Kurssia räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan – tervetuloa!

OULUN SEUDUN RAAMATTUPIIRI

Raamattupiiri on tarkoitettu kaiken ikäisille Pyhästä Raamatusta kiinnostuneille. Piiriä vetää ortodoksisen teologian opiskelija Johannes Mäntymäki, mutta se on toistaiseksi tauolla.

Raamattupiirin nettisivut: