LUKIJAKERHO

Haluaisitko toimia lukijan tehtävissä jumalanpalveluksissa?

Tervetuloa harjoittelemaan
jumalanpalveluksien lukijan tehtäviä!

Saat opetusta äänenkäyttöön, resitointiin ja käymme läpi ehtoopalveluksen kaavaa. Opettajana toimii Helena Matsi.

puh. 044 5115 748, helena.matsi@ort.fi

KIRKKOLAULUPIIRI

Seurakunnan kirkkolaulupiiri siirtyy syksyllä 2018 keskiviikkoiltaan. Haluamme tarjota myös työssä käyville mahdollisuuden päästä laulamaan.

Kirkkolaulupiiri alkaa siis keskiviikkona 22.8. klo 16.30-18.00, jonka jälkeen mahdollista osallistua ehtoopalvelukseen.

Muut päivät ovat: 5.9., 19.9., 3.10., 17.10., 31.10., 14.10. ja 28.11.

Laulamme pyhiinvaellusmusiikkia, kirkkoveisuja ja kansanlauluja.

Tule mukaan kokemaan laulamisen ilo!

Vetäjänä kanttori Juhani Matsi

LAPSIKUORO

Oulun lapsikuoro kokoontuu torstaisin klo 17.00–17.50 kerhohuoneessa. Kuorossa lauletaan helppoja kirkkolauluja ja lastenlauluja.

Lapsikuoroa johtaa kanttori Helena Matsi,
puh. 044 5115 748, helena.matsi@ort.fi

Teudor-karhu ja Helena toivottavat kaikki lapset mukaan kivaan toimintaan!

Katedraalikuoro matkalla Viroon keväällä 2018. Kuva: Joakim TurpeinenKatedraalikuoro matkalla Viroon keväällä 2018. Kuva: Joakim Turpeinen

OULUN ORTODOKSINEN KATEDRAALIKUORO

Kuorossa on 15 laulajaa ja lisää otetaan kaikkiin ääniin – koelauluja järjestetään jokaiselle kiinnostuneelle!

Kuorolaisille on tarjolla myös laulutunteja ja stemmaharjoituksia. Suurta ääntä ei tarvita, sitoutumista sen sijaan laulaminen vaatii.

Laulajan ei tarvitse olla ortodoksi, laulut ja tavat oppii vähitellen.
Musiikillisena tavoitteena on laulaa puhtaasti yhdessä.

Kuoro harjoittelee torstaisin klo 17.00–19.00 seurakuntasalilla ja keskittyy toiminnassaan jumalanpalveluksiin ja erilaisiin toimituksiin.

Ohjelmistossa on siis luonnollisesti jumalanpalvelusveisut. Lisäksi katedraalikuoro järjestää vuosittain muutamia konsertteja.

Katedraalikuoro harjoittelee torstaisin klo 17.00–19.00 seurakuntasalilla (Torikatu 74, Oulu). Ota rohkeasti yhteyttä: kanttori Juhani Matsi, puh. 044-5115743, juhani.matsi@ort.fi