KIRKKOKERHO OULUSSA

Kirkkokerho kokoontuu sunnuntaisin Oulun seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74) klo 10-10.45.  Ohjelmassa on ohjattua askartelua, leikkiä, laulua ym. toimintaa. Kerhon jälkeen mennään katedraaliin ja osallistutaan pyhään ehtoolliseen yhdessä vanhempien kanssa. Kerho on tarkoitettu lapsille.

HUOM! Ei kerhoa su 2.12.

Syyskauden viimeinen kerho on 10.12., minkä jälkeen alkaa joulutauko.

Vuoden 2018 kirkkokerho ensimmäisen kerran poikkeuksellisesti Herran kasteen juhlana lauantaina 6.1.2018 klo 10.

Tiedustelut: Anne Patronen,

p. 040 540 8943

sähköposti: annepatronen0(at)gmail.com

LAPSIKUORO

Seurakunnan lapsikuoro kokoontuu torstaisin kerhohuoneella Oulussa
klo 17.00-17.50.

Kanttori Helenan ja Teudor-karhun yhteinen puhelinnumero on

ja sähköposti helena.matsi@ort.fi

TERVETULOA MUKAAN!

NUORTEN LAUANTAI-ILLAT

Afrikan tähden lisäosan testausta nuortenillassa toukokuussa 2015.Afrikan tähden lisäosan testausta nuortenillassa toukokuussa 2015.

Kevätkaudella 2018
nuorten illat pidetään lauantaisin klo 18 alkaen:

la 13.1. Maailmanloppu? Mitä ortodoksinen kirkko siitä opettaa?

la 27.1. Kodinpyhitys Aleksanterin luona, kyydit kirkolta vigilian jälkeen, kaikki tervetuloa!

la 10.2. Paastoon laskeutuminen, mukana metropoliitta Elia

la 3.3. Ristinkumartaminen, paaston puoliväli. Risti ja sen merkitys ort. kirkossa. Katsotaan kenties myös Mel Gibsonin elokuva Passion of Christ (2004).

la 7.4. XB! Kirkkaan viikon jatkot!

la 28.4. ...Pääsiäisaika ja juhla jatkuu...

la 19.5. Helluntai ja sen merkitys, katedraalin praasniekka, ortodoksina eläminen juhlasta juhlaan! :)

Illat alkavat siis kirkossa vigilialla klo 18, mutta jos ei pääse heti siihen mukaan niin tervetuloa joukkoomme myöhemmin illalla. Kerhohuoneelle siirrytään kirkosta n. klo 19:30.

Nuorten illoissa on joka illalle oma teemansa josta puhumme alkuun, mutta viimeistään klo 20.45 alkaen ilta jatkuu tutuissa merkeissä pelien, yhdessäolon, toisinaan leffojen / muun mukavan tekemisen parissa.

Illat päättyvät n. 23.00.

Muiden iltojen teemoista lisää myöhemmin, aiheista saa esittää myös toiveita.

Lisäinfoa isä Tuukalta, tuukka.rantanen@ort.fi ,

Tervetuloa yksin, kaverin kanssa tai isommallakin porukalla!

PERHEKERHO OULUSSA

Perhekerho kokoontuu ja starttaa jälleen kysynnän mukaan Oulun seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74).

Kerho on tarkoitettu lapsille, heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen, kummeilleen ja ystävilleen. Ohjelmassa aina yhteinen rukous, tarjoilua, leikkiä ja aikuisille mielenkiintoisia keskusteluja.

Ota yhteyttä Helena Matsiin ja kysy lisää:

puh. 044-5115 748 / helena.matsi@ort.fi

Perhekerholaisia syksyllä 2014.Perhekerholaisia syksyllä 2014.

Kaikki kerhot, kuorot ja tapahtumat järjestetään Oulun ortodoksisen seurakunnan tiloissa osoitteessa Torikatu 74, 90120 OULU