KIRKKOKERHO OULUSSA

Kirkkokerho kokoontuu sunnuntaisin Oulun seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74) klo 10-10.45.  Ohjelmassa on ohjattua askartelua, leikkiä, laulua ym. toimintaa. Kerhon jälkeen mennään katedraaliin ja osallistutaan pyhään ehtoolliseen yhdessä vanhempien kanssa. Kerho on tarkoitettu lapsille.

Kirkkokerho kokoontuu jälleen 3.9.2017 alkaen.

Tiedustelut: Anne Patronen,

p. 040 540 8943

sähköposti: annepatronen0(at)gmail.com

LAPSIKUORO

Seurakunnan lapsikuoro kokoontuu torstaisin kerhohuoneella Oulussa
klo 17.00-17.50.

Kanttori Helenan ja Teudor-karhun yhteinen puhelinnumero on

ja sähköposti helena.matsi@ort.fi

TERVETULOA MUKAAN!

NUORTEN LEFFA- JA PELIKERHO

Afrikan tähden lisäosan testausta nuortenillassa toukokuussa 2015.Afrikan tähden lisäosan testausta nuortenillassa toukokuussa 2015.

Tervetuloa Oulun ortodoksisen seurakunnan leffa- ja pelikerhoon jälleen syksyllä 2017!

Päivämäärät (ja leffayöt) tarkentuvat alkusyksystä.

Lisäinfoa isä Tuukalta, tuukka.rantanen@ort.fi ,

Tervetuloa yksin, kaverin kanssa tai isommallakin porukalla!

PERHEKERHO OULUSSA

Perhekerho kokoontuu ja starttaa jälleen kysynnän mukaan Oulun seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74).

Kerho on tarkoitettu lapsille, heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen, kummeilleen ja ystävilleen. Ohjelmassa aina yhteinen rukous, tarjoilua, leikkiä ja aikuisille mielenkiintoisia keskusteluja.

Ota yhteyttä Helena Matsiin ja kysy lisää:

puh. 044-5115 748 / helena.matsi@ort.fi

Perhekerholaisia syksyllä 2014.Perhekerholaisia syksyllä 2014.

Kaikki kerhot, kuorot ja tapahtumat järjestetään Oulun ortodoksisen seurakunnan tiloissa osoitteessa Torikatu 74, 90120 OULU