Esipaimen seurakunnan ikonipiirissäEsipaimen seurakunnan ikonipiirissä

Ikonimaalareita työssään.Ikonimaalareita työssään.

Piispa Arseni ja seurakunnan ikonipiiriPiispa Arseni ja seurakunnan ikonipiiri

Kuvaaja: Pauli Jämsä

Pyhä apostoli PaavaliPyhä apostoli Paavali

Kuvat: Pauli Jämsä

SEURAKUNNAN IKONIPIIRI

Oulun ortodoksisessa seurakunnassa toimii oma ikonipiiri. Kokoonnumme kahden viikon välein seurakuntakeskuksen kerhohuoneessa. Kaikki ikonimaalarit ovat tervetulleita ikonipiiriin. Kävijöitä on ollut keskimäärin kymmenen ja määrä on kasvussa. Ikonipiirissä käynneet ovat kokeneet iloista ja rentouttavaa yhdessäoloa.

Ikonipiirissä on iso joukko kokeneita, useita vuosia ikoneja maalanneita ikonimaalareita, joiden opastus ja ohjaus ovat kerhomme vahvuus. Ohjausta ja opetusta antavat Raija Savolainen ja Johanna Heikkilä mahdollisuuksien mukaan.

Ikonipiirin olemme aloittaneet seurakunnan laulupiirillä kanttori Juhani Matsin kanssa klo 12.00, mikä on todettu hyväksi aluksi ikonimaalaukseen.

Seuraavat kokoontumiskerrat järjestetään seurakuntakeskuksen kerhohuoneessa 2 keskiviikkoisin klo 13-17.

Syksy 2017:                       Kevät 2018:

20.9.                                10.1.

4.10.                                24.1.