Syksyn 2015 toiminta alkaa ma 14.9.
klo 17. Tervetuloa mukaan!

Kuva: Posliinimaalauskerhon näyttely seurakuntakeskuksessa.

OULUN POSLIINIMAALAUSKERHO

Posliinimaalauskerho on perustettu vuonna 1999 Oulun ortodoksiseen seurakuntaan silloisen papiston kannustamana. Luottamuselimet myönsivät kerholle määrärahan ja saimme hankituksi "oman" polttouunin seurakunnan tiloihin. Siitä kiitos! Kerho on vuosien saatossa muotoutunut ekumeeniseksi ja monikansalliseksi yhteisöksi. Lähes puolet jäsenistä kuuluu edellä mainittuihin ryhmiin. Olemme luultavasti Suomessa ainoa ortodoksisen kirkon piirissä toimiva posliinimaalauskerho.

Maalaamme esimerkiksi astiastoja, tauluja, koriste-esineitä ym. Keväisin olemme pitäneet näyttelyn seurakuntakeskuksen eteisvitriinissä.

Kerho kokoontuu pääsääntöisesti maanantaisin syyskuu - toukokuun välisenä ajanjaksona seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74, Oulu) klo 17 alkaen. Poikkeuksista sovitaan kokoontumisilloissa. Kokoonnumme kerhohuoneessa 2.

Ohjaajana ja yhteyshenkilönä toimii Manja Isokoski p. 040 5598567.

Tervetuloa!