LASTEN JA NUORTEN PÄIVÄ 25.3. OULUSSA

ONL järjestää lasten & nuorten päivän Oulussa lauantaina 25.3. klo 12-15 seurakuntasalilla, (Torikatu 74)

OHJELMASSA:

Mysteerihuone, satutuokioita, askartelua, ruokailu [klo 14:30, maksuton] Tube-työpaja [suunnattu yli 10-vuotiaille, suositusikä 12-20-vuotta]

Tube-työpajassa kuvataan pienryhmissä parilla otolla materiaalia lyhyeen, n. 30-90 sekunnin elokuvaan. Materiaali editoidaan esim. iPadin editointiohjelmalla. Ota mukaan älypuhelin, varmista, että muistikortilla on tilaa... Jos sinulla on läppäri tai padi, sen voit vanhempiesi luvalla ottaa myös mukaan.

Lisätietoja voi kysellä lähempänä tapahtumaa esim. järjestösiheeri Antilta: antti.kokkonen (at) ort.fi

Nyt rohkiasti mukkaan, tervetuloa!

Tapahtumaan ei ole erillistä ilmoittautumista.

Lasten päiväleiri Oulussa 5.–9.6.

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää päiväleirin ala-asteikäisille lapsille (2004-2009 syntyneille) 5.–9.6. (ma-pe) seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74).

Päivän aikana leikitään, pelataan ja tehdään muuta mukavaa yhdessä sekä osallistutaan lyhyisiin rukoushetkiin ja opetustuokioihin.

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita seurakunnan nuoria.

Leiripäivien aikana osallistujille tarjotaan ateria ja välipala.

Leirin hinta on seurakunnan jäsenille 25 euroa.

Ilmoittautuminen 16.5. mennessä oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Lastenleiri Tervolassa 5.–7.5.

Merilapin alueen 7–15-vuotiaille lapsille järjestetään perinteinen viikonloppuleiri, ohjelmassa mm. leikkejä, liturgia, syömistä ja ulkoilua.

Leiri alkaa perjantaina 5.5. klo 16 Törmävaaran leirikeskuksessa (Leiritie 11, Tervola), ja päättyy sunnuntaina 7.5. klo 13.

Ilmoittautumiset kanttori Helena Matsille helena.matsi@ort.fi / 044 5115 748 viimeistään 31.3. mennessä.

Leirimaksu 15 euroa.

Haluatko ohjaajaksi leireille?

Oulun ortodoksinen seurakunta hakee kevään ja kesän leireille ohjaajia. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja mielellään kristinoppileirin käynyt.

Ohjaajalla tulee olla ONL:n leirinohjaajakoulutus tai koulutukseen tulee osallistua tämän kevään aikana. Tietoja koulutuksesta saa ONL:n sivuilta: www.onl.fi sekä seurakunnasta. Seurakunta maksaa ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien osallistumismaksun. Ohjaajat valitaan ensisijaisesti Oulun ortodoksisen seurakunnan alueen hakijoista. Lisätietoja: oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.3. mennessä sähköpostitse oulu@ort.fi tai osoitteeseen: Oulun ortodoksinen seurakunta, Torikatu 74, 90120 Oulu. Kuoreen merkintä "ohjaaja".

Kristinoppileiri Muhoksella kesällä 2017

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää vuonna 2002 syntyneille nuorille kristinoppileirin 9.–15.7. Koortilan leirikeskuksessa Muhoksella (Koortilantie 30, 91500, Muhos).

Leiri alkaa sunnuntai-iltana 9.7. ja päättyy lauantaina 15.7.

Päätösliturgia toimitetaan Oulun Pyhän Kolminaisuuden katedraalissa (Torikatu 74) sunnuntaina 16.7. klo 10.

Kriparin ohjelmaan kuuluu ortodoksisuuteen tutustumista, jumalanpalveluksia, keskustelua ryhmissä, leikkejä ja pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa.

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita nuoria.

Osallistumismaksu on seurakunnan jäsenille 100 euroa/hlö. Maksu sisältää täysihoidon (ruokailut ja majoitus).

Ilmoittautuminen leirille (nimi, syntymäaika, yhteystiedot) viimeistään 30.3.2017 osoitteeseen
oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Tarkempi infotilaisuus kriparista järjestetään nuorille ja heidän huoltajilleen keväällä 2017. Infotilaisuuteen lähetetään erillinen kutsu ilmoittautuneille.

Kristinoppikoululeiri Muoniossa kesällä 2017

Muhoksen lisäksi Oulun hiippakunnassa järjestetään kesällä 2017 kripari26.6.-2.7. Muoniossa Tunturikeimiössä.

Voit valita leireistä toisen. Kummallekin leirille otetaan 25 nuorta. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Molemmat leirit päättyvät sunnuntaina oman seurakunnan pääkirkossa toimitettavaan juhlaliturgiaan.

Kriparin hinta on 100 euroa. Lasku lähetetään erikseen ilmoittautuneille.

Ilmoittautuminen Muonion Tunturikeimiön kriparille

Jos haluat osallistua kriparille Muonion Tunturikeimiössä, ilmoittaudu 1.2.2017 mennessä sähköpostitse os. laura.aho@ort.fi. Ilmoita sähköpostissa nimesi, syntymäaikasi ja yhteystietosi.

Kaikille ilmoittautuneille lähetetään toukokuun 2017 aikana kirje, jossa tulee lisää infoa leiriin liittyvistä tärkeistä asioista. Tunturikeimiön leirillä johtajana toimii kanttori Laura Aho. Lisätietoja tästä leiristä voi kysyä sähköpostitse laura.aho@ort.fi.