Haluatko ohjaajaksi leireille?

Oulun ortodoksinen seurakunta hakee kevään ja kesän leireille ohjaajia. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja mielellään kristinoppileirin käynyt.

Ohjaajalla tulee olla ONL:n leirinohjaajakoulutus tai koulutukseen tulee osallistua tämän kevään aikana. Tietoja koulutuksesta saa ONL:n sivuilta: www.onl.fi sekä seurakunnasta. Seurakunta maksaa ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien osallistumismaksun. Ohjaajat valitaan ensisijaisesti Oulun ortodoksisen seurakunnan alueen hakijoista. Lisätietoja: oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.3. mennessä sähköpostitse oulu@ort.fi tai osoitteeseen: Oulun ortodoksinen seurakunta, Torikatu 74, 90120 Oulu. Kuoreen merkintä "ohjaaja".

Kristinoppileiri kesällä 2018

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää vuonna 2003 syntyneille nuorille kristinoppileirin 8.–14.7. Koortilan leirikeskuksessa Muhoksella (Koortilantie 30, 91500, Muhos).

Leiri alkaa sunnuntai-iltana 8.7. ja päättyy lauantaina 14.7.2018. Päätösliturgia toimitetaan Oulun Pyhän Kolminaisuuden katedraalissa (Torikatu 74) sunnuntaina 15.7. klo 10.

Kriparin ohjelmaan kuuluu ortodoksisuuteen tutustumista, jumalanpalveluksia, keskustelua ryhmissä, leikkejä ja pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa. Osallistumismaksu on seurakunnan jäsenille 100 euroa/hlö. Maksu sisältää täysihoidon (ruokailut ja majoitus).

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita nuoria.

Ilmoittautuminen leirille (nimi, syntymäaika, yhteystiedot) viimeistään 20.3.2018 sähköpostitse osoitteeseen oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Muistathan varata paikkasi ajoissa - leirille mahtuu mukaan 20 nuorta ilmoittautumisjärjestykssä!

Tarkempi infotilaisuus kriparista järjestetään nuorille ja heidän huoltajilleen toukokuussa 2018. Infotilaisuuteen lähetetään erillinen kutsu kriparille ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle leirille!

Tuukka Rantanen                            Helena Matsi

leiripappi                                        leirikanttori