Viikonlopputapahtuma
"Stadilaiset Oulusa!"

la-su 2.-3.12.2017

Helsingin ort.nuoret saapuvat viikonloppuvierailulle pohjoisen pääkaupunkiin, myös oululaiset nuoret voivat halutessaan yöpyä srk-salilla. Tapahtuma alkaa la klo 10 Oulun srk-salilla, päivään sisältyvät ruokailut ja ohjelmassa mm. megazone-taistelu stadilaisia vastaan klo 12-13! Kaikki oululaiset mukaan!

Ohjelma:

Lauantai 2.12.

Klo 10 kokoontuminen Oulun Pyhän Kolminaisuuden katedraaliin
Klo 10.30 keittolounas srk-salilla
Klo 11.30 lähtö Megazoneen
Klo 12-13 Oulu-Hki -taistelu Megazonessa
Klo 13.15 Kaupungin esittelyä stadilaisille
Klo 14.00 välipalaa Pannukakkutalossa (omakustanteinen)
Klo 15 Stadilaisten Nuorisokuoro laulaa pari ortodoksista joululaulua seiminäyttelyn avajaisissa
Klo 15.30-17.30 Vapaa-aikaa kaupungilla
Klo 18 Suuri ehtoopalvelus katedraalilla
Klo 18.45 iltapalaa srk-salilla
Klo 19.30 bussikuljetus Luminous Finland 100 -valoteosta ihmettelemään (kts. alla)
Klo 20.30 illanvietto srk-salilla
Klo 24.00 nukkumaan, yöpyminen srk-salilla,
(myös oululaisille, oma retkipatja jne mukaan!)

Sunnuntai 3.12

Klo 9.30 piispallinen liturgia katedraalissa, stadilaisten nuorisokuoro laulaa
Klo 12.00 lounas srk-salilla

Luminous Finland 100 – Kuusisaaren valoteos
Esittävää taidetta tasatunnein klo 16–22

Tässä teoksessa valo, pianisti Janne Mertasen esittämä Jean Sibeliuksen Kuusi ja tanssija-koreografi Saija Jäntin tanssi sijoitettuna Kuusisaaren ainutlaatuiseen kaupunkiluontoon luovat yhdessä ainutlaatuisen maagisen kokemuksen. Luminous on osa Oulun Suomi 100 -ohjelmaa. Paikka: Kuusisaaren tapahtumapuisto

Lämpimästi tervetuloa!

Lisäinfoa isä Tuukalta, tuukka.rantanen@ort.fi ,

Haluatko ohjaajaksi leireille?

Oulun ortodoksinen seurakunta hakee kevään ja kesän leireille ohjaajia. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja mielellään kristinoppileirin käynyt.

Ohjaajalla tulee olla ONL:n leirinohjaajakoulutus tai koulutukseen tulee osallistua tämän kevään aikana. Tietoja koulutuksesta saa ONL:n sivuilta: www.onl.fi sekä seurakunnasta. Seurakunta maksaa ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien osallistumismaksun. Ohjaajat valitaan ensisijaisesti Oulun ortodoksisen seurakunnan alueen hakijoista. Lisätietoja: oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.3. mennessä sähköpostitse oulu@ort.fi tai osoitteeseen: Oulun ortodoksinen seurakunta, Torikatu 74, 90120 Oulu. Kuoreen merkintä "ohjaaja".

Kristinoppileiri kesällä 2018

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää vuonna 2003 syntyneille nuorille kristinoppileirin 8.–14.7. Koortilan leirikeskuksessa Muhoksella (Koortilantie 30, 91500, Muhos).

Leiri alkaa sunnuntai-iltana 8.7. ja päättyy lauantaina 14.7.2018. Päätösliturgia toimitetaan Oulun Pyhän Kolminaisuuden katedraalissa (Torikatu 74) sunnuntaina 15.7. klo 10.

Kriparin ohjelmaan kuuluu ortodoksisuuteen tutustumista, jumalanpalveluksia, keskustelua ryhmissä, leikkejä ja pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa. Osallistumismaksu on seurakunnan jäsenille 100 euroa/hlö. Maksu sisältää täysihoidon (ruokailut ja majoitus).

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita nuoria.

Ilmoittautuminen leirille (nimi, syntymäaika, yhteystiedot) viimeistään 20.3.2018 sähköpostitse osoitteeseen oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Muistathan varata paikkasi ajoissa - leirille mahtuu mukaan 20 nuorta ilmoittautumisjärjestykssä!

Tarkempi infotilaisuus kriparista järjestetään nuorille ja heidän huoltajilleen toukokuussa 2018. Infotilaisuuteen lähetetään erillinen kutsu kriparille ilmoittautuneille.

Tervetuloa mukaan ikimuistoiselle leirille!

Tuukka Rantanen                            Helena Matsi

leiripappi                                        leirikanttori