Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Lasten päiväleiri kesäkuussa 2018

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää päiväleirin alakouluikäisille lapsille (7–13v.) ma-pe 4–8.6. seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74).

Päivän aikana leikitään, pelataan ja tehdään muuta mukavaa yhdessä sekä osallistutaan lyhyisiin rukoushetkiin ja opetustuokioihin.

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita seurakunnan nuoria.

Leiripäivien aikana osallistujille tarjotaan ateria ja välipala.

Leirin hinta on seurakunnan jäsenille 25 euroa.

Ilmoittautuminen 16.5. mennessä oulu@ort.fi / 044 5115 741.

 


Venäjänkielinen perheleiri pe-su 31.8.-2.9.2018 

Кеми: семейный лагерь – Kemi: venäjänkielinen perheleiri

пт/pe–вс/su 31.8.–2.9.

 

Приход Оулу вместе с Братством святых Сергия и Германа (PSHV) проводит в Кеми семейный лагерь на русском языке с 31-го августа по 2-е сентября. Начало лагеря в пятницу в 18 часов, окончание в воскресенье в 14 часов. На лагерь приглашаются все семьи с детьми независимо от того, в каком приходе они записаны!

Программа включает игры, беседы, богослужения и свободное общение. Лагерь в первую очередь предназначен для русскоязычных семьей с детьми, но возможно участие и для финноязычных. Лагерь проходит в центре отдыха «Сааренотта» лютеранского прихода (Sotisaarentie 130, г. Кеми). Центр «Сааренотта» расположен в живописном, спокойном месте у устья реки Кемийоки.

Священником и руководителем лагеря служит протоиерей Сергий Коллиандер, а регентом Юхани Матси.

Стоимость лагеря: взрослый: 30 евро; ребёнок 4–14 лет: 15 евро; ребёнок 0–3 года: бесплатно.

Записаться на лагерь в срок до вт. 31-го июля!

Дополнительные справки и заявки:

Канцелярия прихода Оулу, пн.–пт. 9–12 ч., телефон 044 5115 741 / oulu@ort.fi

 

Oulun seurakunta yhdessä Pyhien Sergein ja Hermanin Veljeskunnan kanssa järjestää Kemissä venäjänkielisen perheleirin 31.8.–2.9. Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14. Leirille ovat tervetulleita kaikki lapsiperheet riippumatta siitä, missä seurakunnassa ovat kirjoilla.

Ohjelmassa leikkejä, pelejä, alustuksia, jumalanpalveluksia ja yhdessäoloa. Leiri on tarkoitettu ensi sijassa venäjänkielisille lapsiperheille, mutta tarpeen tullen myös suomenkieliset voivat tulla mukaan. Leiri pidetään luterilaisen seurakunnan Saarenottan leirikeskuksessa (Sotisaarentie 130, Kemi). Saarenottan leirikeskus sijaitsee rauhallisella luonnonkauniilla paikalla Kemijoen suistossa.

Leiripappina ja leirinjohtajana toimii isä Sergius Colliander ja leirin kanttorina on Juhani Matsi.

Leirin hinta on: aikuinen 30 euroa, lapsi (4–14-vuotias) 15 euroa, lapsi (0–3-vuotias) ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen leirille ti 31.7. mennessä!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset

Oulun kirkkoherranvirasto, ma–pe klo 9–12, Puhelin 044 5115 741 / oulu@ort.fi

Haluatko ohjaajaksi leireille?

Oulun ortodoksinen seurakunta hakee lasten ja nuorten leireille ohjaajia. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja mielellään kristinoppileirin käynyt. 

Ohjaajalla tulee olla ONL:n leirinohjaajakoulutus tai koulutukseen tulee osallistua tämän kevään aikana. Tietoja koulutuksesta saa ONL:n sivuilta: www.onl.fi sekä seurakunnasta. Seurakunta maksaa ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien osallistumismaksun. Ohjaajat valitaan ensisijaisesti Oulun ortodoksisen seurakunnan alueen hakijoista. Lisätietoja: oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.3. mennessä sähköpostitse oulu@ort.fi tai osoitteeseen: Oulun ortodoksinen seurakunta, Torikatu 74, 90120 Oulu. Kuoreen merkintä "ohjaaja".

 

 


 

Lastenleiri Tervolassa 12.–14.10.2018

Merilapin alueen 7–15-vuotiaille lapsille järjestetään perinteinen viikonloppuleiri, ohjelmassa mm. leikkejä, liturgia, syömistä ja ulkoilua.

Leiri alkaa perjantaina 12.10. klo 16 Törmävaaran leirikeskuksessa (Leiritie 11, Tervola), ja päättyy sunnuntaina 14.10. klo 13.

Ilmoittautumiset kanttori Helena Matsille helena.matsi@ort.fi / 044 5115 748 viimeistään 30.9. mennessä.

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja mukana on myös leiriohjaajakoulutuksen saaneita seurakunnan nuoria.

Leirimaksu 15 euroa.

 

Ortodoksisen nuorison oma Kulmakivi-festari pidetään Oulussa 28.-30.9.2018. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seurakunnan kanssa.

Tarjolla on live-musiikkia, jumalanpalveluksia, erilaisia toimintapisteitä ja tietysti mainiota seuraa!

  • Alaikäraja on 12 eli kaikki kuutosluokkaiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita mukaan! Vanhempien seurassa ovat nuoremmatkin tervetulleita, mutta festariohjelma on suunnattu 12-vuotiaasta ylöspäin.
  • Lauantaina 29.9. järjestetään perhepäivä, johon pienemmätkin lapset voivat osallistua vanhempien kanssa, ja tarjolla on myös aikuisille suunnattu luento ja työpaja.
  • Majoituskouluna toimii Nuottasaaren koulu (Isokatu 94) ja ohjelmaa on koulun lisäksi ainakin Oulun pyhän Kolminaisuuden katedraalissa ja seurakuntasalilla (Torikatu 74)
  • Kulmakivi-konsertin pääesiintyjänä on Stepa!
  • Ohjelmatoiveita kartoitettiin vuodenvaihteessa ja niiden pohjalta rakennetaan parhaillaan ohjelmaa. Tulossa on ainakin Stepan keikka, yökahvila ja katutanssityöpaja.  Kesän 2018 kripan käyneiden jättijatkistapaaminen toteutetaan tapahtuman yhteydessä. Harkinnassa on myös ainakin etnisen ruuan kokkailua, sumopukupainia ja levyraati… Kulmakivi-kulttuurikilpailun palkinnot jaetaan festareilla (Tsekkaa kisa ja sen rahapalkinnot täältä, ja osallistu omalla videolla!)
  • Ilmoittautuminen 3.9. mennessä omaan seurakuntaan tai ONL:n toimistolle (oman srk:n ohjeiden mukaan). Osallistumismaksu 50 euroa, joka sisältää lattiamajoituksen, ohjelman ja ruokailut.

    Tervetuloa mukaan ikimuistoiseen tapahtumaan!

 

 

Kristinoppileiri kesällä 2019

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää vuonna 2004 syntyneille nuorille kristinoppileirin 7.–13.7. Koortilan leirikeskuksessa Muhoksella (Koortilantie 30, 91500, Muhos).

Leiri alkaa sunnuntai-iltana 7.7. ja päättyy lauantaina 13.7. Päätösliturgia toimitetaan Oulun Pyhän Kolminaisuuden katedraalissa (Torikatu 74) sunnuntaina 14.7. klo 10.

Kriparin ohjelmaan kuuluu ortodoksisuuteen tutustumista, jumalanpalveluksia, keskustelua ryhmissä, leikkejä ja pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa. Osallistumismaksu on seurakunnan jäsenille 100 euroa/hlö. Maksu sisältää täysihoidon (ruokailut ja majoitus).

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita nuoria.

Ilmoittautuminen leirille (nimi, syntymäaika, yhteystiedot) viimeistään 31.1.2019 sähköpostitse osoitteeseen oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Muistathan varata paikkasi ajoissa - leirille mahtuu mukaan 20 nuorta ilmoittautumisjärjestykssä!

Tarkempi infotilaisuus kriparista järjestetään nuorille ja heidän huoltajilleen toukokuussa 2019. Infotilaisuuteen lähetetään erillinen kutsu kriparille ilmoittautuneille.

 

Tuukka Rantanen                            Helena Matsi

leiripappi                                        leirikanttori