Haluatko ohjaajaksi leireille?

Oulun ortodoksinen seurakunta hakee kevään ja kesän leireille ohjaajia. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja mielellään kristinoppileirin käynyt.

Ohjaajalla tulee olla ONL:n leirinohjaajakoulutus tai koulutukseen tulee osallistua tämän kevään aikana. Tietoja koulutuksesta saa ONL:n sivuilta: www.onl.fi sekä seurakunnasta. Seurakunta maksaa ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien osallistumismaksun. Ohjaajat valitaan ensisijaisesti Oulun ortodoksisen seurakunnan alueen hakijoista. Lisätietoja: oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.3. mennessä sähköpostitse oulu@ort.fi tai osoitteeseen: Oulun ortodoksinen seurakunta, Torikatu 74, 90120 Oulu. Kuoreen merkintä "ohjaaja".

KESÄN 2017 KRIPARIN JATKIS SYYSKUUSSA

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 1. – 3.9. kesän 2017 kristinoppileirin jatkiksen Muhoksen Koortilan leirikeskuksessa, (Koortilantie 30, 91500 Muhos).

Luvassa on rento viikonloppu yhdessäolon, pelailun, hyvää ruoan sekä muutaman jumalanpalveluksen merkeissä. Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on kriparilta tuttuja ohjaajia

Leiri alkaa perjantaina 1.9. klo 18 tilojen siunauksella, ja päättyy sunnuntaina 3.9. liturgian jälkeiseen ruokailuun noin kello 13.

Jatkiksen hinta on 20 €, ja sen voi maksaa käteisellä leirin aikana.

Leirille ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 22.8.2017 mennessä

osoitteeseen oulu@ort.fi / puh. 044 5115 741 (ma–pe klo 9–12).

Leirille tulee ottaa mukaan:

- Omat lakanat (lakana, pussilakana ja tyynyliina)

- Puhtaita vaihtovaatteita

- Henkilökohtaiset hygienia-välineet (pyyhe, pesuaineet, hammasharja ym.).

- Kela-kortti

- Mahdolliset omat lääkkeet

Leirillä on samat säännöt kuin kesän kriparilla.

Lisätietoja:

Oulun ortodoksinen seurakunta, puh. 044 5115 741 (ma–pe klo 9–12), oulu@ort.fi