Lasten päiväleiri kesäkuussa 2019

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää päiväleirin alakouluikäisille lapsille (7–13v.) ma-pe 3.–7.6. seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74).

Päivän aikana leikitään, pelataan ja tehdään muuta mukavaa yhdessä sekä osallistutaan lyhyisiin rukoushetkiin ja opetustuokioihin.

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita seurakunnan nuoria.

Leiripäivien aikana osallistujille tarjotaan ateria ja välipala.

Leirin hinta on seurakunnan jäsenille 25 euroa.

Ilmoittautuminen 16.5. mennessä oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Haluatko ohjaajaksi leireille?

Oulun ortodoksinen seurakunta hakee lasten ja nuorten leireille ohjaajia. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja mielellään kristinoppileirin käynyt.

Ohjaajalla tulee olla ONL:n leirinohjaajakoulutus tai koulutukseen tulee osallistua tämän kevään aikana. Tietoja koulutuksesta saa ONL:n sivuilta: www.onl.fi sekä seurakunnasta. Seurakunta maksaa ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien osallistumismaksun. Ohjaajat valitaan ensisijaisesti Oulun ortodoksisen seurakunnan alueen hakijoista. Lisätietoja: oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.3. mennessä sähköpostitse oulu@ort.fi tai osoitteeseen: Oulun ortodoksinen seurakunta, Torikatu 74, 90120 Oulu. Kuoreen merkintä "ohjaaja".

Kristinoppileiri heinäkuussa 2019

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää vuonna 2004 syntyneille nuorille kristinoppileirin 7.–13.7. Koortilan leirikeskuksessa Muhoksella (Koortilantie 30, 91500, Muhos).

Leiri alkaa sunnuntai-iltana 7.7. ja päättyy lauantaina 13.7. Päätösliturgia toimitetaan Oulun Pyhän Kolminaisuuden katedraalissa (Torikatu 74) sunnuntaina 14.7. klo 10.

Kriparin ohjelmaan kuuluu ortodoksisuuteen tutustumista, jumalanpalveluksia, keskustelua ryhmissä, leikkejä ja pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa. Osallistumismaksu on seurakunnan jäsenille 100 euroa/hlö. Maksu sisältää täysihoidon (ruokailut ja majoitus).

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita nuoria.

Ilmoittautuminen leirille (nimi, syntymäaika, yhteystiedot) viimeistään 31.1.2019 sähköpostitse osoitteeseen oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Muistathan varata paikkasi ajoissa - leirille mahtuu mukaan 20 nuorta ilmoittautumisjärjestykssä!

Tarkempi infotilaisuus kriparista järjestetään nuorille ja heidän huoltajilleen toukokuussa 2019. Infotilaisuuteen lähetetään erillinen kutsu kriparille ilmoittautuneille.

Tuukka Rantanen                            Helena Matsi

leiripappi                                        leirikanttori

Lue lisää yleistietoa kriparista tästä: