Kalajoen pyhän Nikolaos Ihmeidentekijän rukoushuoneKalajoen pyhän Nikolaos Ihmeidentekijän rukoushuone

Joensuun piispa Arseni toimitti Kalajoella liturgian ja vedenpyhityksen keväällä 2014.Joensuun piispa Arseni toimitti Kalajoella liturgian ja vedenpyhityksen keväällä 2014.

PYHÄN NIKOLAOS IHMEIDENTEKIJÄN RUKOUSHUONE
(Kannatusyhdistyksen ylläpitämä)

Matkailutie 249, Kalajoki

Mikäli sinulla on flunssan oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle, silloin kirkkoon / srk-salille / toimituksiin ei voi tulla.

Jos kuulut riskiryhmään, harkitse vakavasti oman terveytesi vuoksi tuletko paikalle.

Turvavälit toisiin osallistuviin pitää säilyttää (2 metriä).
Vahva maskisuositus (maskeja saa ilmaiseksi kirkossa)

Следует избегать любого физического контакта (другие люди, иконы и т.д.)

Если у вас есть какие-либо симптомы гриппа или подобные тому, не приходите на службы.

Вы должны соблюдать безопасное расстояние в 2 метра от окружающих вас людей (это не относится к людям из одной семьи).

Безопасное расстояние должно соблюдаться и в очереди на причастие.  Не целуйте и не трогайте чашу, не протирайте рот тканью.