Kemin ortodoksinen kirkko on pyhitetty Herran Edelläkävijän Johannes Kastajan syntymän (24.6.) muistolle.

Meri-Lapin kirkkolauluyhtye hakee laulajia

Seurakunnan kanttorit hakevat Meri-Lapin kirkkolauluyhtyeeseen laulajia. Ortodoksinen kirkkomusiikki on säestyksetöntä laulua. Laulajalta edellytetään sitoutumista ja laulamista liturgioissa noin kaksi kertaa kuukaudessa. Harjoituksia pidetään joka toinen viikko.

Ortodoksinen jumalanpalvelus vaatii laulajalta puhtaan sävelkorvan ja koelaulussa se tarkastetaan helpolla menetelmällä. Kuorossa oleminen ei edellytä ortodoksiseen kirkkoon kuulumista.

Yhteydenotot

0445115748 helena.matsi@ort.fi

Merilapin kirkkokerho kokoontuu Kemin kirkolla niinä keskiviikkoina klo 16.00-18.00, jolloin illalla toimitetaan jumalanpalvelus. Opetellaan kirkkolauluja, kirkkokäyttäytymistä, askarrellaan ja leikitään. Lopuksi pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

Merilapin kirkkokerho kokoontuu Kemin kirkolla klo 16.00-18.00 keskiviikkoisin niinä päivinä kun kirkossa on ehtoopalvelus.

Kerhossa opetellaan kirkkolauluja, kirkkokäyttäytymistä, askarrellaan ja leikitään. Lopuksi pientä purtavaa. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot: kanttori Helena Matsi

helena.matsi@ort.fi, 044 5115 748

PääsiäisyöPääsiäisyö

Suuren perjantain ehtoopalvelus.
Kuva: Helena MatsiSuuren perjantain ehtoopalvelus. Kuva: Helena Matsi

Oletko kiinnostunut kirkkoon liittymisestä tai haluatko tietää enemmän ortodoksisesta perinteestä ja uskosta?

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule jumalanpalveluksiin ja juttelemaan!

tuukka.rantanen@ort.fi / p.044 5115 744

PYHÄN JOHANNES KASTAJAN SYNTYMÄN KIRKKO

Lehtokatu 31, Kemi

Isännöitsijä: Martti Takalo p. 040 548 6052

Kirkko avoinna Kemissä kesällä 26.7. saakka
ma-pe klo 11-16 - tervetuloa!

ELOKUU

ke 21.8. klo 18 ehtoopalvelus

SYYSKUU

su 1.9. klo 10 liturgia, kirkkovuoden alku

ke 4.9. klo 18 ehtoopalvelus

pe 13.9. klo 18 vigilia, kunniallisen ja eläväksitekevän ristin ylentäminen

la 14.9. klo 10 liturgia, kunniallisen ja eläväksitekevän ristin ylentäminen

ke 18.9. klo 18 ehtoopalvelus

LOKAKUU

ke 2.10. klo 18 ehtoopalvelus

ke 16.10. klo 18 ehtoopalvelus

la 26.10. klo 10 liturgia

Kirkkokansaa Kemissä liturgian jälkeen. Kuva: Markku Volotinen.Kirkkokansaa Kemissä liturgian jälkeen. Kuva: Markku Volotinen.