Muhoksen Koortilassa on pidetty lukuisia kripareita ja muita leirejä.Muhoksen Koortilassa on pidetty lukuisia kripareita ja muita leirejä.

HUOM! Katso ajantasalla olevat rajoitukset ja muutokset etusivulta koskien jumalanpalveluselämää.

Akatistos -rukouspalvelus Koortilassa.Akatistos -rukouspalvelus Koortilassa.

Jumalanpalvelukset toimitetaan Muhoksella
- Ev.-lut seurakuntatalolla (Kirkkotie 32)
- Koortilan toimintakeskuksessa (Koortilantie 30)

Isännöitsijä Seija Pirttikoski p. 044 9847748

KESÄKUU

su 13.6. klo 10 liturgia

HEINÄKUU

la 10.7. klo 10 liturgia, Koortila, kristinoppikoulu

ELOKUU

la 14.8. klo 12 ekumeeninen praasniekka Eeva ja Jussi Tervaskannon tsasounalla, Valkolantie 7, Muhos

SYYSKUU

la 25.9. klo 10 liturgia

Mikäli sinulla on flunssan oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle, silloin kirkkoon / srk-salille / toimituksiin ei voi tulla.

Jos kuulut riskiryhmään, harkitse vakavasti oman terveytesi vuoksi tuletko paikalle.

Turvavälit toisiin osallistuviin pitää säilyttää (2 metriä).
Vahva maskisuositus (maskeja saa ilmaiseksi kirkossa)

Следует избегать любого
физического контакта (другие люди, иконы и т.д.)

Если у вас есть какие-либо
      симптомы гриппа или подобные тому, не приходите на службы.

Вы должны соблюдать безопасное расстояние в 2 метра от окружающих вас людей (это не относится к людям из одной семьи).

Безопасное расстояние должно соблюдаться и в очереди на причастие.  Не целуйте и не трогайте чашу, не протирайте рот тканью.