Pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin kirkko Torniossa (Lukiokatu 1).Pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin kirkko Torniossa (Lukiokatu 1).

Metropoliitta Elia toimittamassa vedenpyhitystä Tornion kirkossa vuonna 2015.Metropoliitta Elia toimittamassa vedenpyhitystä Tornion kirkossa vuonna 2015.

KATEKUMEENIKURSSI TORNIOSSA

Syksy 2021

JOKA TOINEN KESKIVIIKKO klo 17.00

ke 15.9. Aloitus: jumalanpalvelukset ja kirkkotila, jumalanpalvelustavat

ke 29.9. Ortodoksisen uskon pääpiirteitä ja ihmiskuva

ke 13.10. Yleisesitys ortodoksisesta kirkosta Suomessa ja maailmalla

ke 27.10. Ikonit ortodoksisessa kirkossa

ke 10.11. Raamattu ja traditio

ke 24.11. Ortodoksinen kirkkomusiikki

Katekumeenikurssi on tarkoitettu kaikille ortodoksisuudesta kiinnostuneille tai kirkkoon liittymistä harkitseville. Mukaan voi liittyä myös kurssin alkamisen jälkeen, tai halutessaan voi osallistua vain tiettyihin iltoihin. Kokonaisuudessaan katekumeenikurssi tarjoaa monipuolisen perustietopaketin ortodoksisesta uskosta, elämästä ja kulttuurista.

Olet lämpimästi tervetullut!

Lisätietoja: isä Tuukka Rantanen

tuukka.rantanen@ort.fi / p.044 5115 744

HUOM! Katso ajantasalla olevat rajoitukset ja muutokset etusivulta koskien jumalanpalveluselämää.

Tornion kirkon praasiekkaa vietetään pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin muistopäivänä 29.6.Tornion kirkon praasiekkaa vietetään pyhien apostolien Pietarin ja Paavalin muistopäivänä 29.6.

PYHIEN APOSTOLIEN PIETARIN JA PAAVALIN KIRKKO

Lukiokatu 1, Tornio

Isännöitsijä Antero Hyytiäinen p. 045 325 2995

su 16.5. klo 10 liturgia, vedenpyhitys, suljetuin ovin, ilmoittautuminen toimittavalle papille (max 6 henkeä) iTR 044 5115 744

---> kirkon uudelleenvihkiminen siirtyy syksyyn

to 20.5. klo 18 Jeesuksen rukous -palvelus

to 27.5. klo 18 Jeesuksen rukous -palvelus

KESÄKUU
ti 29.6. klo 9.30 vedenpyhitys ja liturgia, apostolit Pietari ja Paavali, temppelijuhla

Mikäli sinulla on flunssan oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle, silloin kirkkoon / srk-salille / toimituksiin ei voi tulla.

Jos kuulut riskiryhmään, harkitse vakavasti oman terveytesi vuoksi tuletko paikalle.

Turvavälit toisiin osallistuviin pitää säilyttää (2 metriä).
Vahva maskisuositus (maskeja saa ilmaiseksi kirkossa)

Следует избегать любого
физического контакта (другие люди, иконы и т.д.)

Если у вас есть какие-либо
      симптомы гриппа или подобные тому, не приходите на службы.

Вы должны соблюдать безопасное расстояние в 2 метра от окружающих вас людей (это не относится к людям из одной семьи).

Безопасное расстояние должно соблюдаться и в очереди на причастие.  Не целуйте и не трогайте чашу, не протирайте рот тканью.