Vihannin Jumalansynnyttäjän rukoushuone ulkoa. Kuva Arto Tikkala.Vihannin Jumalansynnyttäjän rukoushuone ulkoa. Kuva Arto Tikkala.

Jumalansynnyttäjän suojeluksen rukoushuone sisältä.

Kuva Arto Tikkala.Jumalansynnyttäjän suojeluksen rukoushuone sisältä. Kuva Arto Tikkala.

HUOM! Katso ajantasalla olevat rajoitukset ja muutokset etusivulta koskien jumalanpalveluselämää.

Vedenpyhityskaivo rukoushuoneen pihalla. Kuva Arto Tikkala.Vedenpyhityskaivo rukoushuoneen pihalla. Kuva Arto Tikkala.

JUMALANSYNNYTTÄJÄN SUOJELUKSEN RUKOUSHUONE

Vanha Ouluntie 26, Vihanti

Isännöitsijä Ulla Haukka p. 040 746 1524

Huom. katso palvelukset ja poikkeukset etusivulta!

TOUKOKUU

to 13.5. klo 9.30 liturgia, vedenpyhitys ja motoristikirkko, Kristuksen taivaaseen astuminen, helatorstai

KESÄKUU

la 19.6. klo 10 liturgia

Mikäli sinulla on flunssan oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle, silloin kirkkoon / srk-salille / toimituksiin ei voi tulla.

Jos kuulut riskiryhmään, harkitse vakavasti oman terveytesi vuoksi tuletko paikalle.

Turvavälit toisiin osallistuviin pitää säilyttää (2 metriä).
Vahva maskisuositus (maskeja saa ilmaiseksi kirkossa)

Следует избегать любого
физического контакта (другие люди, иконы и т.д.)

Если у вас есть какие-либо
      симптомы гриппа или подобные тому, не приходите на службы.

Вы должны соблюдать безопасное расстояние в 2 метра от окружающих вас людей (это не относится к людям из одной семьи).

Безопасное расстояние должно соблюдаться и в очереди на причастие.  Не целуйте и не трогайте чашу, не протирайте рот тканью.