Vihannin Jumalansynnyttäjän suojeluksen rukoushuone ulkoa. Kuva Arto Tikkala.Vihannin Jumalansynnyttäjän suojeluksen rukoushuone ulkoa. Kuva Arto Tikkala.

Jumalansynnyttäjän suojeluksen rukoushuone sisältä.

Kuva Arto Tikkala.Jumalansynnyttäjän suojeluksen rukoushuone sisältä. Kuva Arto Tikkala.

HUOM! Katso ajantasalla olevat rajoitukset ja muutokset etusivulta koskien jumalanpalveluselämää.

Vedenpyhityskaivo rukoushuoneen pihalla. Kuva Arto Tikkala.Vedenpyhityskaivo rukoushuoneen pihalla. Kuva Arto Tikkala.

JUMALANSYNNYTTÄJÄN SUOJELUKSEN RUKOUSHUONE

Vanha Ouluntie 26, Vihanti

Isännöitsijä Ulla Haukka p. 040 746 1524

SYYSKUU

ke 8.9. klo 10 liturgia, Jumalasynnyttäjän syntymä

to 30.9. klo 17 vigilia

LOKAKUU

pe 1.10. klo 9.30 liturgia ja vedenpyhitys, Jumalansynnyttäjän suojelus, temppelijuhla

la 30.10 klo 10 liturgia

MARRASKUU

su 7.11. seurakunnanvaltuustonvaali Vihannin rukoushuoneessa, Vanha Ouluntie 26, Vihanti, klo 15.00-15.30

la 20.11. klo 10 kasteliturgia, mp Elia

JOULUKUU

la 4.12. klo 10 liturgia, puurojuhla

su 26.12. klo 10 liturgia, 2. joulupäivä, Jumalansynnyttäjän juhla

Mikäli sinulla on flunssan oireita tai tiedät altistuneesi koronavirukselle, silloin kirkkoon / srk-salille / toimituksiin ei voi tulla.

Vahva maskisuositus (maskeja saa ilmaiseksi kirkossa)