POHJOIS-SUOMEN ORTODOKSINEN SEURAKUNTA

TIE TRA­DI­TIOON

Tänä syksynä ja talvella on hieno mahdollisuus päästä kurkistamaan ikonien maailmaan uudesta näkökulmasta.
Tie traditioon -kurssilla kohdataan pyhä kuvan kautta oman pienimuotoisen harjoituksen myötä, ikonin dialogisuutta tutkien.
Vetäjänä on ortodoksinen taidekasvattaja, terapeutti TaK, FT Laura Katriina Aura, ja mukana myös isä Tuukka. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta ikoneista tai niiden maalaamisesta.

Kevään 2024 illat:
to 18.1. ehtoopalveluksen jälkeen srk-salilla
to 1.2. vigilian ehtoopalveluksen jälkeen srk-salilla
to 29.2.  ehtoopalveluksen jälkeen kirkossa ikonien äärellä

Kevään myöhemmät illat ja niiden teemat varmistuvat myöhemmin.

***
Tie traditioon on erityisesti seurakunnan jäsenille tarkoitettu kurssi, jolla on mahdollisuus syventää or­to­dok­sis­ta uskoa, teologiaa ja tra­di­tio­n tuntemusta sekä elämäänsä kirkon  yh­tey­des­sä.
Kysy lisää isä Tuukalta: tuukka.rantanen@ort.fi / 0445115744

***