Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

Lähetyspiirin puheenjohtaja

Sinikka Purola

puh. 045 111 0339

sinikka.purola@luukku.com

 

 

 

Tutustu Suomen ortodoksisen kirkon kansainvälisen diakonia- ja lähetystyöjärjestö Filantropian toimintaan tästä.

SEURAKUNNAN LÄHETYSPIIRIN TOIMINNASTA

 

"Jos Kirkko lakkaa tekemästä lähetystyötä, niin se lakkaa olevasta Kirkko." - isä John Meyendorff

 

Oulun ortodoksisen seurakunnan lähetyspiiri perustettiin 11.12.2001. Isä Matti Porkka toimi silloin Ortodoksisen lähetyksen hallituksessa. Hän pyysi, että perustaisimme Rovaniemen lähetyspiirin tapaan Ouluunkin lähetyspiirin.

Kuluneiden vuosien aikana on pidetty kahvituksia, arpajaisia ja tekemällä käsitöitä myyntiin. Olemme  myös osallistuneet erilaisten kokousten ja tilaisuuksien tarjoilujen järjestämisessä lähetystyön hyväksi.


Vuonna 2003 osallistuimme kenialaisen Annastacia Wainainan koulutukseen. Hän tuli Espooseen Laurea-instituuttiin opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Hänen tuekseen perustettiin tukiyhdistys. Lähetyspiirimme tuki häntä koko koulutuksen ajan. Keräsimme rahaa myös kahdelle kenialaistytölle, jotka opiskelivat Ngorun ortodoksisessa oppikoulussa.

 

Nykyisin Lähetyspiirin avustustyö koordinoidaan Suomen ortodoksisen kirkon kansainvälisen diakonia- ja lähetystyöjärjestö Filantropian kautta, ja avustutuksia kerätään tällä hetkellä mm. kahvitilaisuuksien ja arpajaisten tuotoilla.

Tervetuloa mukaan toimintaamme kaikki lähetystyöstä kiinnostuneet!

 

Ota rohkeasti yhteyttä:

 

Lähetyspiirin puheenjohtaja

Sinikka Purola

puh. 045 111 0339

sinikka.purola@luukku.com