KIRKKOKERHO OULUSSA

Kirkkokerho aloittaa jälleen syyskuussa 2021!

Lapsille tarkoitettu kirkkokerho kokoontuu sunnuntaisin kerhohuoneella (Torikatu 74) klo 10-10.45.
Ohjelmassa on ohjattua askartelua, leikkiä, laulua ym. toimintaa. Kerhon jälkeen mennään katedraaliin ja osallistutaan pyhään ehtoolliseen yhdessä vanhempien kanssa.

Tiedustelut: Anne Patronen,

p. 040 540 8943

sähköposti: annepatronen0(at)gmail.com

LAPSIKUORO ALOITTAA SYYSKUUSSA!

Oulun ortodoksinen lapsikuoro aloittaa toimintansa lauantaina syyskuun 4. päivänä klo 16.00 seurakunnan tiloissa (Torikatu 74).

Kuorossa opetellaan helppoja kirkkolauluja, lastenlauluja ja hengellisiä veisuja, joita laulamme seurakunnan juhlissa ja jumalanpalveluksissa.

Tervetuloa tähän hauskaan joukkoon!

Kanttori Juhani Matsi johtaa kuoroa, toinen johtaja on Iri Vornanen Oulun ortodoksisesta katedraalikuorosta.

Kanttori Juhanin puhelinnumero
on 044 5115 743, juhani.matsi@ort.fi

NUORTEN LAUANTAI-ILLAT

Afrikan tähden lisäosan testausta nuortenillassa toukokuussa 2015.Afrikan tähden lisäosan testausta nuortenillassa toukokuussa 2015.

SYKSYN 2021 illat:

la 21.8., kesän kuulumisia ja syksyn tuulia

la 9.10. ETÄ-KULMAKIVI-FESTARI!

pe-su 29.-31.10 kriparin jatkis Muhoksella

la 13.11. joulupaastoon laskeutuminen :)

la 4.12. Kamarikuoro Krysostomoksen konsertti klo 18, jonka jälkeen nuortenilta n. klo 19 alkaen, kenties keilauksen merkeissä

Illat alkavat kirkossa vigilialla klo 17, mutta jos ei pääse heti siihen mukaan niin tervetuloa joukkoomme myöhemmin. Kerhohuoneelle siirrytään kirkosta n. klo 18:30., jossa jatkamme pelien, yhdessäolon, toisinaan leffojen / muun mukavan tekemisen parissa, pientä purtavaa unohtamatta :)

Illat päättyvät klo 22.

Aiheista saa mielellään esittää myös toiveita.

Tapaamisiin!

isä Tuukka

ja kanttori Helena

tuukka.rantanen@ort.fi
,044 5115 744

helena.matsi@ort.fi, 044 5115 748

Tervetuloa yksin, kaverin kanssa tai isommallakin porukalla!

PERHEKERHO OULUSSA

Perhekerho on toistaiseksi tauolla.

Perhekerholaisia syksyllä 2014.Perhekerholaisia syksyllä 2014.

Kaikki kerhot, kuorot ja tapahtumat järjestetään Oulun ortodoksisen seurakunnan tiloissa osoitteessa Torikatu 74, 90120 OULU