Lasten päiväleiri kesäkuussa 2019

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää päiväleirin alakouluikäisille lapsille (7–13v.) ma-pe 3.–7.6. seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74).

Päivän aikana leikitään, pelataan ja tehdään muuta mukavaa yhdessä sekä osallistutaan lyhyisiin rukoushetkiin ja opetustuokioihin.

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita seurakunnan nuoria.

Leiripäivien aikana osallistujille tarjotaan ateria ja välipala.

Leirin hinta on seurakunnan jäsenille 25 euroa.

Ilmoittautuminen 26.5. mennessä oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Lasten- ja nuortenleiri Tervolassa 11.–13.10.

Kaikille seurakuntalaisille avoin 7–15-vuotiaiden lasten- ja nuortenleiri järjestetään viikonloppuna 11.-13.10.2019 Törmävaaran leirikeskuksessa (Leiritie 11, Tervola). Ohjelmassa mm. Leikkejä, ulkoilua, liturgia ja huippua leiriruokaa! :)

Leiri alkaa perjantaina 11.10. klo 16 ja päättyy sunnuntaina 13.10. klo 13.

Leirimaksu 20 euroa.

Ilmoittautumiset kanttori Helena Matsille helena.matsi@ort.fi / 044 5115 748 viimeistään 15.9. mennessä. Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja mukana on myös leiriohjaajakoulutuksen saaneita seurakunnan nuoria.

Haluatko ohjaajaksi leireille?

Oulun ortodoksinen seurakunta hakee lasten ja nuorten leireille ohjaajia. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja mielellään kristinoppileirin käynyt.

Ohjaajalla tulee olla ONL:n leirinohjaajakoulutus tai koulutukseen tulee osallistua tämän kevään aikana. Tietoja koulutuksesta saa ONL:n sivuilta: www.onl.fi sekä seurakunnasta. Seurakunta maksaa ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien osallistumismaksun. Ohjaajat valitaan ensisijaisesti Oulun ortodoksisen seurakunnan alueen hakijoista. Lisätietoja: oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.3. mennessä sähköpostitse oulu@ort.fi tai osoitteeseen: Oulun ortodoksinen seurakunta, Torikatu 74, 90120 Oulu. Kuoreen merkintä "ohjaaja".

KESÄN 2019 KRIPARIN JATKIS  23.-25.8.

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää elokuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna 23.–25.8. kesän 2019 kristinoppileirin jatkiksen Muhoksen Koortilan leirikeskuksessa, (Koortilantie 30, 91500 Muhos).

Luvassa on rento viikonloppu yhdessäolon, pelailun, hyvää ruoan sekä muutaman jumalanpalveluksen merkeissä. Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on kriparilta tuttuja ohjaajia

Leiri alkaa perjantaina 23.8. klo 18 tilojen siunauksella, ja päättyy sunnuntaina 25.8. liturgian jälkeiseen ruokailuun noin kello 13.

Jatkiksen hinta on 20 €, ja sen voi maksaa käteisellä leirin aikana.

Leirille ilmoittautuminen viimeistään 20.8.2019 mennessä osoitteeseen oulu@ort.fi / puh. 044 5115 741 (ma–pe klo 9–12).

Leirille tulee ottaa mukaan:

- Omat lakanat (lakana, pussilakana ja tyynyliina)

- Puhtaita vaihtovaatteita

- Henkilökohtaiset hygienia-välineet (pyyhe, pesuaineet, hammasharja ym.).

- Kela-kortti

- Mahdolliset omat lääkkeet

Leirillä on samat säännöt kuin kesän kriparilla.

Lisätietoja:

Oulun ortodoksinen seurakunta,
puh. 044 5115 741 (ma–pe klo 9–12), oulu@ort.fi

isä Tuukka Rantanen, p. 044 5115 744
 tuukka.rantanen@ort.fi

Tuukka Rantanen                            Helena Matsi

leiripappi                                        leirikanttori

Lue lisää yleistietoa kriparista tästä: