Lasten päiväleiri kesäkuussa 2021

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää päiväleirin alakouluikäisille lapsille (7–13v.) ma-pe 7.6.–11.6. seurakuntakeskuksessa (Torikatu 74).

Päivän aikana leikitään, pelataan ja tehdään muuta mukavaa yhdessä sekä osallistutaan lyhyisiin rukoushetkiin ja opetustuokioihin.

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Reijo Kinnunen, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita seurakunnan nuoria. Leiripäivien aikana osallistujille tarjotaan ateria ja välipala.

Leirin hinta on seurakunnan jäsenille 25 euroa. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä oulu@ort.fi / 044 5115 741

Haluatko ohjaajaksi leireille?

Oulun ortodoksinen seurakunta hakee lasten ja nuorten leireille ohjaajia. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja mielellään kristinoppileirin käynyt.

Ohjaajalla tulee olla ONL:n leirinohjaajakoulutus tai koulutukseen tulee osallistua tämän kevään aikana. Tietoja koulutuksesta saa ONL:n sivuilta: www.onl.fi sekä seurakunnasta. Seurakunta maksaa ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien osallistumismaksun.

Ohjaajat valitaan ensisijaisesti Oulun ortodoksisen seurakunnan alueen hakijoista. Lisätietoja: oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.3.2021 mennessä sähköpostitse oulu@ort.fi tai osoitteeseen: Oulun ortodoksinen seurakunta, Torikatu 74, 90120 Oulu. Kuoreen merkintä "ohjaaja".

Kristinoppileiri kesällä 2022

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää vuonna 2007 syntyneille nuorille kristinoppileirin 3.–9.7.2022 Koortilan leirikeskuksessa Muhoksella (Koortilantie 30, 91500, Muhos).

Leiri alkaa sunnuntai-iltana 3.7. klo 18 ja päättyy lauantaina 9.7. klo 13. Päätösliturgia toimitetaan Oulun Pyhän Kolminaisuuden katedraalissa (Torikatu 74) sunnuntaina 10.7. klo 10.

Kriparin ohjelmaan kuuluu ortodoksisuuteen tutustumista, jumalanpalveluksia, keskustelua ryhmissä, leikkejä ja pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa