Lasten- ja varhaisnuorten viikonloppuleiri 11.–13.10.2019 Tervolassa

Kaikille 7–13-vuotiaille seurakuntalaisille avoin lasten- ja varhaisnuorten leiri järjestetään viikonloppuna 11.-13.10.2019 Törmävaaran leirikeskuksessa (Leiritie 11) Tervolassa. Ohjelmassa pelejä, leikkejä, ulkoilua,  hieman jumalanpalveluksia ja paljon maukasta leiriruokaa! :)

Leirille mahtuu yhteensä 20 osallistujaa ohjaajineen, muista varata paikkasi 2.10. mennessä!

Ilmoittautumisen yhteydessä on tärkeä mainita, mikäli lapselle/nuorelle on tarvetta yhteiskuljetukselle Oulusta.

Viikonloppuleirin hinta on 25 euroa, ilmoittautumiset srk:n kansliaan:
oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Leiri alkaa perjantaina 11.10. klo 16 ja päättyy sunnuntaina 13.10. klo 13.

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen, leirikanttorina Helena Matsi ja ohjaajina on myös leiriohjaajakoulutuksen saaneita seurakunnan nuoria.

Tervetuloa mukaan ikimuistoiseen viikonloppuun!

Oulun seurakunnan varttuneen väen virkistysleiri Muhoksella

ma-ke 14.-16.10.2019

Paikka: Koortilan toimintakeskus (Koortilantie 30, Muhos)

Tapahtuma on tarkoitettu 65 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille ja liikkumiskykyisille Oulun ortodoksisen seurakunnan jäsenille. Virkistystapahtuman hinta 50 € / hlö, sis. matkat (Oulusta ja Kemistä), majoittumisen leirikeskuksessa, täyden ylöspidon sekä ohjelman. Maksu kerätään paikan päällä. Tapahtuman teemana on hengellinen elämä ja kokonaisvaltainen hyvinvointi

Tarkempi ohjelma julkaistaan seurakunnan nettisivuilla www.oosrk.fi ja lähetetään kirjeitse kaikille leirille ilmoittautuneille. Leirille mahtuu mukaan 25 ensiksi ilmoittautunutta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: 30.9.2019 mennessä Oulun ortod. seurakunta, p.

044 5115 741 tai oulu@ort.fi .

LEIRIN OHJELMA:

Maanantai 14.10.

klo 12 Saapuminen Koortilaan; lounas ja majoittuminen

klo 14 päiväkahvi; isä Marko Patronen ja kanttori Juhani Matsi kertovat Athoksen matkasta

klo 15 mahdollisuus askarteluun (askarteluohjaaja Sirpa Juntunen)

Musiikkituokio (kanttori Juhani)

klo 17 päivällinen

klo 18 kiitosakatistos

klo 19-21 saunat

klo 21 iltarukoukset ja iltapala

Tiistai 15.10.

klo 8 aamurukoukset ja aamiainen

klo 9.45 lähtö ev.lut. kirkolle

klo 10 tutustuminen Muhoksen historialliseen kirkkoon (khra Jouni Heikkinen)

klo 11 muistolitania ortodoksisella hautausmaalla

klo 13 lounas

klo 15 jumppatuokio

klo 15.30 papin kyselytunti: keskustelua ja pohdintaa kirkon ja seurakunnan ajankohtaisista asioista

klo 17 päivällinen

klo 18 ehtoopalvelus

klo 19-21 saunat

klo 21 ehtoolliseen valmistavat rukoukset

Keskiviikko 16.10.

klo 8 mahdollisuus kevyeen aamupalaan

klo 9 liturgia

klo 10.30 lounas, päätöskeskustelu ja siivous

klo 12 kotimatka

PERHEPÄIVÄ la 21.9.

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää
Perhepäivän la 21.9. klo 10-15
lapsille (0-13 v.) ja heidän vanhemmilleen seurakuntakeskuksessa
(Torikatu 74, Oulu)

Päivä alkaa yhteisellä liturgialla klo 10, jonka jälkeen on ruokailu kaikille sekä mukavaa yhdessäoloa vapaavalintaisten leikkien, pelien, askertelu- ja toimintapisteiden merkeissä.

Ohjelma huipentuu suositun lastenorkesterin Soivan Siilin konserttiin klo 14.

Perhepäivään, ruokailuihin ja konserttiin osallistuminen on maksutonta,
ja halutessaan voi osallistua vain osaan ohjelmasta.

Lämpimästi tervetuloa!

Haluatko ohjaajaksi leireille?

Oulun ortodoksinen seurakunta hakee lasten ja nuorten leireille ohjaajia. Ohjaajan tulee olla vähintään 15-vuotias ja mielellään kristinoppileirin käynyt.

Ohjaajalla tulee olla ONL:n leirinohjaajakoulutus tai koulutukseen tulee osallistua tämän kevään aikana. Tietoja koulutuksesta saa ONL:n sivuilta: www.onl.fi sekä seurakunnasta. Seurakunta maksaa ensimmäistä kertaa kurssille osallistuvien osallistumismaksun. Ohjaajat valitaan ensisijaisesti Oulun ortodoksisen seurakunnan alueen hakijoista. Lisätietoja: oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.3.2020 mennessä sähköpostitse oulu@ort.fi tai osoitteeseen: Oulun ortodoksinen seurakunta, Torikatu 74, 90120 Oulu. Kuoreen merkintä "ohjaaja".

Kristinoppileiri kesällä 2020

Oulun ortodoksinen seurakunta järjestää vuonna 2005 syntyneille nuorille kristinoppileirin 5.–11.7. Koortilan leirikeskuksessa Muhoksella (Koortilantie 30, 91500, Muhos).

Leiri alkaa sunnuntai-iltana 5.7. klo 18 ja päättyy lauantaina 11.7.2019. Päätösliturgia toimitetaan Oulun Pyhän Kolminaisuuden katedraalissa (Torikatu 74) sunnuntaina 12.7. klo 10.

Kriparin ohjelmaan kuuluu ortodoksisuuteen tutustumista, jumalanpalveluksia, keskustelua ryhmissä, leikkejä ja pelailua sekä mukavaa yhdessäoloa :) Osallistumismaksu on seurakunnan jäsenille 100 euroa/hlö. Maksu sisältää täysihoidon (ruokailut ja majoitus).

Leiripappina toimii isä Tuukka Rantanen ja kanttorina Helena Matsi, lisäksi mukana on leiriohjaajakoulutuksen saaneita nuoria.

Ilmoittautuminen leirille (nimi, syntymäaika, yhteystiedot) viimeistään 30.11.2019 sähköpostitse osoitteeseen oulu@ort.fi / 044 5115 741.

Muistathan varata paikkasi ajoissa – leirille mahtuu 20 nuorta ilmoittautumisjärjestyksessä!

Tarkempi infotilaisuus kriparista järjestetään nuorille ja heidän huoltajilleen toukokuussa 2020. Infotilaisuuteen lähetetään erillinen kutsu ilmoittautuneille.

Tuukka Rantanen                            Helena Matsi

leiripappi                                        leirikanttori